Koło Gospodyń Miejskich vol III
Warsztaty: kuchnia WEGE – z czym to się je?

Drogie Panie, serdecznie zapraszamy na warsztaty, które odsłonią bogactwo oraz kreatywność kuchni wegańskiej, a także obalą mity związane z kuchnią roślinną. W czasie dwugodzinnego spotkania, pod okiem Pani Lesławy Grabowskiej z WEGE Baobabu każda z uczestniczek samodzielnie przygotuje wegański smalec ze skwarkami z kaszy gryczanej, pastę rybną bez ryby oraz hummus z suszonymi pomidorami. Po warsztacie każda z uczestniczek zabierze po jednym z w/w smarowideł do degustacji w domu.

Zapraszamy 21 marca br. godz. 17.00
Koszt warsztatu: 35 zł

KUP BILET
Liczba miejsc ograniczona!
Bilety do nabycia w sekretariacie DK oraz w serwisie Biletyna.pl
Serdecznie zapraszamy!

Comments are closed.